OVER ONS

Bouwbedrijf De Terp staat voor veelzijdig bouwen zonder zorgen. En dit doen we in een breed spectrum van de bouw: nieuwbouw, verbouw, restauratie, onderhoud. Wij zijn actief in zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw. Onze bouwprojecten van hoge kwaliteit hebben al vele klanten tevreden gesteld.

Wij beloven niet alleen een mooi bouwproject, we maken het ook waar. Wij houden namelijk houdt van een no-nonsense aanpak. Vooraf geven we een helder en eerlijk advies. Tijdens de bouw zorgt een persoonlijke benadering voor regelmatig overleg tussen alle partijen. En na afloop krijgt u van ons een goede garantie. Volgens ons zijn dit essentiele onderdelen voor het bouwen zonder zorgen. 
Het bouwen moet een samenspel zijn tussen bouwbedrijf en de opdrachtgever. Wederzijds vertrouwen en een goede samenwerking zorgen voor een eindresultaat waar we beide trots op mogen zijn.

Door onze jarenlange ervaring in de regio kennen wij de juiste partners voor samenwerking. Dit zijn diverse onderaannemers maar ook architecten en constructeurs. Wij kennen deze partijen persoonlijk en hebben korte lijnen in de contacten. Ook voor u een voordeel.


Bewust omgaan met de projectomgeving

Op onze bouwprojecten wordt  afval gescheiden ingezameld. Bewust omgaan met afval behoort tot één van de automatismen. In speciale containers wordt afval waar mogelijk bij de bron gescheiden en afgevoerd.
Door er bewust van te zijn dat bouwen overlast voor de omgeving kan veroorzaken, willen we in overleg met onze klanten deze overlast voor mens en dier graag  tot een minimum beperken.
- Bij de (ver)bouw van panden die in gebruik blijven gedurende het project is geluidsoverlast onwenselijk. Onze medewerkers hebben bij deze bouwprojecten geen radio's aan!
- Bij de (ver)bouw van uw project zal niet in het pand worden gerookt door onze medewerkers !

In sommige gevallen is het noodzakelijk specifieke overlast voor de omgeving weg te nemen.

Maak uw wensen kenbaar! Wij passen onze werkwijze hier graag op aan!

Over ons

Bouwbedrijf De Terp staat voor veelzijdig bouwen zonder zorgen. Met een persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van een geslaagd bouwproject.

Adres

De Terp BV Bouw & Restauratie

Terpwei 8

9114 AB Driesum

Tel : 06-12899363

E-mail : info@bouwbedrijfdeterp.nl

Contact