Turnkey oplevering

Turnkey Projecten 

De wensenlijstjes van onze opdrachtgevers zijn over het algemeen vrij overzichtelijk als het gaat om bouw- of verbouwprojecten:
het moet snel gebeuren, het moet goed gebeuren en we willen er zo min mogelijk last van hebben.
 
Turnkey bouwen; één partij, alle disciplines
 
Binnen deze formule verzorgt Bouwbedrijf De Terp uw bouw- of verbouwprojecten van begin tot eind. U heeft een vast aanspreekpunt die alles rondom uw project regelt, u op de hoogte houdt van de vorderingen en, niet onbelangrijk, eindverantwoordelijk is. Doordat we met multidisciplinaire teams werken worden alle werkzaamheden in een logische en efficiënte volgorde door onze  medewerkers uitgevoerd. Deze werkwijze biedt niet alleen rust, helderheid en overzicht, het verkort ook nog eens de bouw- of verbouwtijd van uw project.
 
De turnkey-formule in het kort:
 
-      één partij met alle disciplines in eigen huis
-      verkorting verbouwtraject tot wel 30%
-      één vast aanspreekpunt
-      hoogwaardige kwaliteit door geschoolde vakmensen
 
Bouwbedrijf De Terp verzorgt bouw- of verbouwprojecten van begin tot eind. Dus van ontwerp tot  stoffering. De gehele planning, organisatie en begeleiding van uw project is in handen van uw vaste aanspreekpunt. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door een vast  team.
Door korte lijnen, een strakke en transparante planning, een efficiënte werkwijze en de inzet van een creatief multidisciplinair team tijdens de uitvoering garanderen wij u het beste resultaat en topkwaliteit binnen de afgesproken periode. U weet dus precies wanneer u de sleutel om kunt draaien om uw deuren te openen. Dat is onze turnkey-formule.

Wilt u meer weten over deze efficiënte werkwijze van Bouwbedrijf De Terp? Neem vandaag nog contact met ons op.

Over ons

Bouwbedrijf De Terp staat voor veelzijdig bouwen zonder zorgen. Met een persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van een geslaagd bouwproject.

Adres

De Terp BV Bouw & Restauratie

Terpwei 8

9114 AB Driesum

Tel : 06-12899363

E-mail : info@bouwbedrijfdeterp.nl

Contact