Woningbouw

Bouwbedrijf De Terp bouwt complete woningen, in allerlei stijlen. In de meeste gevallen bouwen wij vrijstaande, traditioneel gebouwde woningen. Hierbij nemen wij u alle zorgen uit handen. Vanaf het tekenwerk en de vergunningen, via fundering, metselwerk en installaties tot en met afwerking en oplevering. De meeste disciplines hebben we zelf in huis en anders werken we samen met betrouwbare onderaannemers die zich aan onze werkwijze houden.
 
In de afgelopen jaren zijn meerdere woningen, vaak onder architectuur en in directe opdracht van de toekomstige eigenaar, door ons gebouwd. In nauwe samenspraak met architect of ontwerper en opdrachtgever wordt vooraf en tijdens de bouw voortdurend tot in de kleinste details samengewerkt.Bij het bouwen werken wij, waar mogelijk, volgens het idee van energieneutraal bouwen. Meer over dit onderwerp leest u hier.

Het resultaat: volop woongenot

Wilt u meer weten over onze woningbouwprojecten? Neem dan gerust contact met ons op.

Over ons

Bouwbedrijf De Terp staat voor veelzijdig bouwen zonder zorgen. Met een persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van een geslaagd bouwproject.

Adres

De Terp BV Bouw & Restauratie

Terpwei 8

9114 AB Driesum

Tel : 06-12899363

E-mail : info@bouwbedrijfdeterp.nl

Contact